SEO BYRÅ FÖR RESULTATBASERAD & LOKAL SÖKMOTOROPTIMERING

Sekunder %

Därför är sökmotoroptimering viktigt: 92% googlar på vara eller tjänst innan köp. Syns ni högst upp på alla viktiga sökord? Vi erbjuder lokal och nationell resultatbaserad SEO till företag.

Erfaren SEO byrå för resultatbaserad sökmotoroptimering till etablerade företag

Klicka för att få en kostnadsfri sökordsrapport

FÅ EN GRATIS OFFERT

Frej på Sunbird

Så sticker Sunbirds sökmotoroptimering ut från mängden

Sunbird SEO byrå tar enbart betalt för förstasidan på Google. Det blir en fri marknad där vi växer om ni växer. Vi sköter allt från on-page till off-page sökmotoroptimering. Vi kan också förbättra er konverteringsfrekvens med CRO. Våra ledord: Transparens, långsiktighet & resultat.

.
.

Samarbetspartners och leverantörer

Sunbird är en SEO byrå som arbetar med kunder i hela Sverige. Vi har dock möjlighet för fysiska möten i Lund, Malmö och Göteborg. Vi erbjuder alltid resultatbaserad sökmotoroptimering vilket innebär att du enbart betalar för förstasidan på Google. Vi tror på att resultaten ska tala för sig och att vi alltid ska ha gemensamma mål med vår sökoptimering.

Saker Sunbird SEO byrå är bra på

Strategi

Som erfaret SEO företag bygger vi upp en gedigen långsiktig strategi där vi analyserar möjligheter, var varma kunder finns och var konkurrenterna idag tar plats.

Sökordsanalys

Så fort strategin är satt görs en komplett sökordsanalys där vi tar fram sökorden där vi hittar sökvolym och sökvarianter. Vi går extra djupt och tar fram varenda möjlighet.

Lokal SEO

Lokal sökmotoroptimering skiljer sig från nationell på flera plan och är en vetenskap i sig.

On-page SEO

On-page SEO är allt som sker på hemsidan. Behärskar man detta kan man snabbt skapa synbara resultat. On-page är allt annat än sökordsdensitet.

Off-page SEO

Off-page SEO är där de flesta misslyckas. Med rätt tekniker kan vi skapa en accelererande nytta. Off-page är allt annat än bara länkar.

Användarvänlighet

Användarvänlighet och sökmotoroptimering går hand i hand. AI (Artificiell Intelligens) har blivit allt viktigare. Om folk köper på en hemsida eller inte är avgörande.

Gratis offert

Sunbird är en SEO byrå som arbetar med kunder i hela Sverige. Vi har dock möjlighet för fysiska möten i Lund, Malmö och Göteborg. Vi erbjuder alltid resultatbaserad sökmotoroptimering vilket innebär att du enbart betalar för förstasidan på Google. Vi tror på att resultaten ska tala för sig och att vi alltid ska ha gemensamma mål med vår sökoptimering.

Christian Sandström

Nedan ord är Christians egna och representerar den resa Wellflix och Sunbird tagit.

Jag har länge haft en dröm om en affärsidé som nu skulle ta nästa steg. Vi anlitade en varumärkesbyggare, en logotypdesigner och Sunbird för vår webbutveckling. Så här gick det.

– Då hemsidan skulle ta längst tid började vi tillsammans med Sunbird slipa på designen. Jag fick först se några tidiga idéer och gillade riktningen vi skulle ta. Jag godkände och Sunbird fortsatte jobba på samma spår. Några dagar senare ringde Nils (på Sunbird) upp och skickade över vad de gjort. När jag fick se designen blev jag helt tyst och fann mig själv att nästan fälla en tår. Min dröm som jag haft så länge var framför mig. Jag har aldrig förväntat mig att en byrå ska kunna ha den förståelsen och det engagemanget.

– Under tiden hemsidan kodades gick jag vidare och funderade på vårt namn. Även här tänkte jag att jag behövde extern input från folk i branschen. Jag gick till två olika byråer som enbart jobbade med branding. Namnen de kom upp med var inte bättre än de jag själv kommit på och tackade besviket nej och sköt upp idén om det perfekta namnet till senare. Jag valde att behålla mitt gamla namn – Fungera & Prestera.

– När jag valt att behålla namnet gick jag till logotypdesigners för att sätta logotypen. Vid detta laget var både färger och namnet bestämt. Jag fick här totalt sett ett tiotal logotyper att kolla på. Logotyperna kändes som något jag sett förut och att de var gjorda utan minsta förståelse för just vårt företag. Jag hade både kontaktat brandingbyråer och logotypdesignerns som båda jobba med detta heltid och resultatet blev bristfälligt. Vid detta laget var jag rätt nedstämd och min dröm kändes inte riktigt lika nära.

– Jag ringde upp Nils för att be om råd. Vi pratade länge och kom fram till att Sunbird skulle ta på sig att göra både företagsnamnet och logotypen. Sunbirds visade återigen prov på sin förståelse och att ha lyssnat på mig. Vårt resultat:

 

Wellflix

 

 

 

– Min insikt om Sunbird är att de verkligen förstår mig som kund och brinner för var de gör. Sunbird har inneburit en hel del för Wellflix och vi lämnar alla dagar i veckan vår rekommendation.

– Christian Sandström

Vi har jobbat med Sunbird sedan 2013 och har bara det senaste året ökar vår organiska försäljning med +247%.

Det unika med Sunbird är att vi jobbar direkt med Sunbirds VD, Nils, och inte en projektledare. Nils har ett starkt driv och kommer med egna idéer som ökar vår försäljning. Han är enormt skarp och definitivt en av de bäst vi jobbat med. Nils förstår oss och blir som en förlängd arm inom webbutveckling och sökmotoroptimering.

Vi tror på Sunbirds affärsidé. De kombinerar snygg webbdesign som säljer tillsammans med ökad trafik. Vi har fastnat för Sunbird och rekommenderar dem till alla växande företag som vill driva resultat.

– Erik Schuss