fbpx

SEO i Linköping - Fullservice byrå med resultat i fokus

Allakando Logotyp +247%

organisk trafik

+300%

fler förfrågningar

+340%

fler förfrågningar

+129%

på 3 månader

+192.3%

fler konverteringar

+375%

fler förfrågningar

+61.95%

försäljning

#1-2

på viktigaste sökorden

Bakecake +166.3%

på 3 månader

Våra omdömen
Kontakta Nils för en kostnadsfri SEO analys om hur vi kan öka er trafik

Vår process

Här ser ni vår process för framgångsrik sökmotoroptimering i Linköping. Vi vet att när du ser resultat blir vår relation långvarig.

Digital analysMålspårning
SökordsanalysContent map
Proof of conceptLandningssidor
Löpande optimering
Transparent rapportering

Våra tjänster

Sökordsanalys

Analys & spårning

Välskriven & sökmotoroptimerad copy

On-page SEO

Teknisk SEO


Off-page SEO

Transparent
rapportering

Löpande
optimering

Sunbird är den bästa webbyrån jag jobbat med. Skönt att ha en kontakt som kan både webbdesign och sökmotoroptimering. Nils är superbra att jobba med. Som kund får jag snabba kunniga svar. Och alltid ett trevligt bemötande.

Tomas
Tomas Eriksson

SEO är långsiktigt
och har hög potential

SEO och innehåll är långsiktigt
SEO och innehåll är långsiktigt
Snabba resultat
Medellång sikt
Långsiktig potential

Uppskattad ROI på SEO VS PPC

SEO VS PPC
SEO VS PPC
Vi tror på relationer

Ingen bindningstid

Du stannar så länge vi är rätt val för er. Vi tror på relationer.

Transparent

Ni kan följa vårat arbete i realtid – så du vet kan känna dig trygg med oss.

Sökordsrapporter

I början av varje månad får ni en automatisk rapport med placeringar på våra viktigaste sökord.

Få en offert

Tack!

Off-page

Off-page SEO är istället det arbete som man gör utanför den egna sajten för att förbättra sökresultatet på Google. Det handlar främst om att få omnämningar och länkar från andra starka domäner som ökar den egna hemsidans värde.

I ett första steg ska du alltid fokusera på on-page. Off-page är aldrig något man börjar med. Det är snarare en åtgärd man tar till för att hjälpa sidor som trots att allt är optimerat inte rankar.

SEO - ett viktigt arbete för framgång

Det finns många faktorer som spelar in för att man ska lyckas med sin digitala verksamhet. Att synas på Google är definitivt en av de allra vikigaste!

Idag sker över 100 000 googlingar per sekund i världen. Ungefär 80% av svenskarna börjar sin köpresa på Google, så det finns en enorm potential att nå kunder. Tänk dig vilka resultat du kan nå om ditt företag syns högst upp på Google när din målgrupp letar efter den produkt eller tjänst som du erbjuder.

En stor fördel med SEO är att det är organiskt, vilket innebär att det inte kostar något att ranka högt. Däremot är det viktigt att ha i åtanke att det är ett långsiktigt arbete och att det kan ta upp till 3 månader innan man ser goda resultat. Därför är en kombination av sökmotoroptimering och annonsering en bra strategi för att lyckas online.

Vill du förbättra din digitala närvaro? Sundbird är en SEO byrå med lång erfarenhet av att få hemsidor att flyga. Vi hjälper dig i Linköping och vi är även verksamma i Stockholm, Göteborg och Malmö.

FAQ

Bör jag jobba med SEO i Linköping?

Oavsett vilken bransch du är verksam inom kommer du gynnas av att ha en digital närvaro. Till skillnad från betalda annonser så är SEO en organisk kanal där du inte behöver betala för klicken. Därför är det en mer långsiktig strategi som i längden kan ge dig bättre ROI. Vi rekommenderar alla att påbörja sitt arbete så snart som möjligt.

Vad betyder SEO?

Ordet kommer från engelskan och är en förkortning av Search Engine Optimization. Sökmotoroptimering är det arbete man gör med en hemsida för att organiskt ranka högt på Google och andra sökmotorer.

När kan man se resultat av sökmotoroptimering?

Sökoptimering är ett långsiktigt arbete där man ser resultaten efter en längre tid, särskilt om man jämför med annonser och sociala medier. Efter ett gediget SEO arbete kan man ofta se resultat efter 1-3 månader. Om hemsidan är ny tar det längre tid innan den indexerar och visar goda resultat.

Vad kostar SEO?

Att jobba med SEO kostar ingenting och man behöver inte betala för den trafik som når hemsidan. Om man anställer en byrå som genomför arbetet åt en tillkommer såklart kostnader.