RESULTATBASERAD SÖKMOTOROPTIMERING (SEO) I LUND

Sekunder %

92% googlar på vara eller tjänst innan köp - syns ni på viktiga sökord?
Sunbird är en resultatorienterad webbyrå för sökmotoroptimering i Lund. Hos oss betalar ni enbart för förstasidan på Google.

Svårslagen resultatbaserad sökmotoroptimering i Lund till företag

FÅ EN GRATIS OFFERT

Frej på Sunbird

Vår vision för lyckad sökoptimering i Lund

Vi tror starkt på resultat. Det är när ni kan se att vi ökar antalet kontaktförfrågningar ni väljer att stanna. Vårt recept för SEO i Lund bygger på transparens, samarbete och gemensamma mål. Nedan är några av de vi samarbetar med idag:

Tjänster: SEO rådgivning, On-page SEO, Strategi, WordPress
Tjänster: Lokal, On- & offpage, Strategi, Analys
Tjänster: WordPress, On-page SEO
Tjänster: On- & offpage SEO, Organisk tillväxt, Ökad försäljning
Tjänster: Webbdesign, WordPress, On-page SEO, Sökordsanalys
.
.

Samarbetspartners och leverantörer

Sunbird arbetar dagligen med flertalet företag för lokal och nationell sökmotoroptimering i Lund. Vi har kontor vid centralstationen och träffas gärna för en inledande diskussion kring era möjligheter. Den inledande frågan att undersöka är var era potentiella kunder finns. Därefter bör vi sätta upp ett gemensamt mål för vad som är absolut viktigast att uppnå tillsammans. Det är när vi båda rör oss i samma riktigt som vi kan växa tillsammans. Oavsett om ni väljer att börja smått eller stort. Kontakta oss om ni vill börja med SEO i Lund.

Våra expertområden:

Sökordsanalys

Grundpelaren som hela samarbetet står på är vår sökordsanalys. I alla våra tidigare uppdrag har vi hittat intressanta sökord som inte är uppenbara och som konkurrenterna missat.

On-page optimering

Vi skapar exceptionellt bra on-page optimering. Vi fokuserar på allt från optimering av text, kod, struktur och inte minst användarvänligheten vilket är en stor del inom AI.

Off-site SEO

Vi satsar på kvalité snarare än kvantitet på de externa omnämningar vi styr. Vi vill skapa riktigt värde – något som både fungerar idag och på sikt.

Användarvänlighet

Sunbird är primärt en leadgenerationbyrå vilket innebär att vi ökar antalet kontaktförfrågningar. Detta görs bäst med kombinationen mer trafik (SEO) och bättre förvaltning av redan befintlig trafik (CRO).

Agilitet

Sunbird är tillräckligt stora för alla uppdrag. Men tillräckligt agila för att haka på förändringar i er marknad. Den som slutar utvecklas hamnar snabbt efter.

Transparent SEO i Lund

Vi lägger stor vikt på månadsrapporterna. Dels för att ni ska få full insyn i vad vi gör. Men också för att vi ska peka i samma riktning.

Gratis offert

Sunbird arbetar dagligen med flertalet företag för lokal och nationell sökmotoroptimering i Lund. Vi har kontor vid centralstationen och träffas gärna för en inledande diskussion kring era möjligheter. Den inledande frågan att undersöka är var era potentiella kunder finns. Därefter bör vi sätta upp ett gemensamt mål för vad som är absolut viktigast att uppnå tillsammans. Det är när vi båda rör oss i samma riktigt som vi kan växa tillsammans. Oavsett om ni väljer att börja smått eller stort. Kontakta oss om ni vill börja med SEO i Lund.

Christian Sandström

Nedan ord är Christians egna och representerar den resa Wellflix och Sunbird tagit.

Jag har länge haft en dröm om en affärsidé som nu skulle ta nästa steg. Vi anlitade en varumärkesbyggare, en logotypdesigner och Sunbird för vår webbutveckling. Så här gick det.

– Då hemsidan skulle ta längst tid började vi tillsammans med Sunbird slipa på designen. Jag fick först se några tidiga idéer och gillade riktningen vi skulle ta. Jag godkände och Sunbird fortsatte jobba på samma spår. Några dagar senare ringde Nils (på Sunbird) upp och skickade över vad de gjort. När jag fick se designen blev jag helt tyst och fann mig själv att nästan fälla en tår. Min dröm som jag haft så länge var framför mig. Jag har aldrig förväntat mig att en byrå ska kunna ha den förståelsen och det engagemanget.

– Under tiden hemsidan kodades gick jag vidare och funderade på vårt namn. Även här tänkte jag att jag behövde extern input från folk i branschen. Jag gick till två olika byråer som enbart jobbade med branding. Namnen de kom upp med var inte bättre än de jag själv kommit på och tackade besviket nej och sköt upp idén om det perfekta namnet till senare. Jag valde att behålla mitt gamla namn – Fungera & Prestera.

– När jag valt att behålla namnet gick jag till logotypdesigners för att sätta logotypen. Vid detta laget var både färger och namnet bestämt. Jag fick här totalt sett ett tiotal logotyper att kolla på. Logotyperna kändes som något jag sett förut och att de var gjorda utan minsta förståelse för just vårt företag. Jag hade både kontaktat brandingbyråer och logotypdesignerns som båda jobba med detta heltid och resultatet blev bristfälligt. Vid detta laget var jag rätt nedstämd och min dröm kändes inte riktigt lika nära.

– Jag ringde upp Nils för att be om råd. Vi pratade länge och kom fram till att Sunbird skulle ta på sig att göra både företagsnamnet och logotypen. Sunbirds visade återigen prov på sin förståelse och att ha lyssnat på mig. Vårt resultat:

 

Wellflix

 

 

 

– Min insikt om Sunbird är att de verkligen förstår mig som kund och brinner för var de gör. Sunbird har inneburit en hel del för Wellflix och vi lämnar alla dagar i veckan vår rekommendation.

– Christian Sandström

Vi har jobbat med Sunbird sedan 2013 och har bara det senaste året ökar vår organiska försäljning med +247%.

Det unika med Sunbird är att vi jobbar direkt med Sunbirds VD, Nils, och inte en projektledare. Nils har ett starkt driv och kommer med egna idéer som ökar vår försäljning. Han är enormt skarp och definitivt en av de bäst vi jobbat med. Nils förstår oss och blir som en förlängd arm inom webbutveckling och sökmotoroptimering.

Vi tror på Sunbirds affärsidé. De kombinerar snygg webbdesign som säljer tillsammans med ökad trafik. Vi har fastnat för Sunbird och rekommenderar dem till alla växande företag som vill driva resultat.

– Erik Schuss