RESULTATBASERAD SÖKMOTOROPTIMERING (SEO) I LUND

92% googlar på vara eller tjänst innan köp – syns ni på viktiga sökord?
Sunbird är en resultatorienterad webbyrå för sökmotoroptimering i Lund. Hos oss betalar ni enbart för förstasidan på Google.

Sökordsanalys

Vi tar fram en komplett sökordsanalys som underlag för diskussion.

Strategi

Beroende av vilka sökord som finns kan vi också ta olika vägar för att nå önskat mål

Resultatbaserad SEO

Vi genomför strategin – ni väntar på resultaten

Månadsrapporter

I slutet av varje månad summerar vi arbetet, de resultat vi uppnått och kommande förbättringar

Ingen bindningstid

Du stannar så länge vårt samarbete är lönsamt

Jag vill ha en kostnadsfri sökordsanalys

Företag som litar på Nils
Omdömen
Omdömen

Samarbetspartners och leverantörer

Sunbird arbetar dagligen med flertalet företag för lokal och nationell sökmotoroptimering i Lund. Vi har kontor vid centralstationen och träffas gärna för en inledande diskussion kring era möjligheter. Den inledande frågan att undersöka är var era potentiella kunder finns. Därefter bör vi sätta upp ett gemensamt mål för vad som är absolut viktigast att uppnå tillsammans. Det är när vi båda rör oss i samma riktigt som vi kan växa tillsammans. Oavsett om ni väljer att börja smått eller stort. Kontakta oss om ni vill börja med SEO i Lund.

Våra expertområden:

Sökordsanalys

Grundpelaren som hela samarbetet står på är vår sökordsanalys. I alla våra tidigare uppdrag har vi hittat intressanta sökord som inte är uppenbara och som konkurrenterna missat.

On-page optimering

Vi skapar exceptionellt bra on-page optimering. Vi fokuserar på allt från optimering av text, kod, struktur och inte minst användarvänligheten vilket är en stor del inom AI.

Off-site SEO

Vi satsar på kvalité snarare än kvantitet på de externa omnämningar vi styr. Vi vill skapa riktigt värde – något som både fungerar idag och på sikt.

Användarvänlighet

Sunbird är primärt en leadgenerationbyrå vilket innebär att vi ökar antalet kontaktförfrågningar. Detta görs bäst med kombinationen mer trafik (SEO) och bättre förvaltning av redan befintlig trafik (CRO).

Agilitet

Sunbird är tillräckligt stora för alla uppdrag. Men tillräckligt agila för att haka på förändringar i er marknad. Den som slutar utvecklas hamnar snabbt efter.

Transparent SEO i Lund

Vi lägger stor vikt på månadsrapporterna. Dels för att ni ska få full insyn i vad vi gör. Men också för att vi ska peka i samma riktning.