SEO i Göteborg - Fullservice byrå med resultat i fokus

+247%

organisk trafik

+300%

fler förfrågningar

+340%

fler förfrågningar

+129%

på 3 månader

+192.3%

fler konverteringar

+375%

fler förfrågningar

+61.95%

försäljning

#1-2

på viktigaste sökorden

Bakecake +166.3%

på 3 månader

Våra omdömen
Kontakta Nils för en kostnadsfri SEO analys om hur vi kan öka er trafik

Vår process

Vi tar fram en skräddarsydd plan för er SEO i Göteborg. Här är ett typiskt inledande scenario – har ni redan kommit förbi det börjar vi med de mer avancerade delarna direkt.

Digital analysMålspårning
SökordsanalysContent map
Proof of conceptLandningssidor
Löpande optimering
Transparent rapportering

Våra tjänster

Sökordsanalys

Analys & spårning

Välskriven & sökmotoroptimerad copy

On-page SEO

Teknisk SEO


Off-page SEO

Transparent
rapportering

Löpande
optimering

Vad jag gillar mest med Sunbird är att vi har en nära relation vi kan lita på. Nils förstår vår verksamhet och det märks att han drivs av våra mål och vill att vi ska lyckas.

Therése
Therése Thard
MyGizmo

SEO är långsiktigt
- Och har hög potential

SEO och innehåll är långsiktigt
SEO och innehåll är långsiktigt
Snabba resultat
Medellång sikt
Långsiktig potential

Uppskattad ROI på SEO VS PPC

SEO VS PPC
SEO VS PPC
Detta är Sunbird
Nils Fridlund
Nils Fridlund Growth hacker

Passionerad SEO expert och growth hacker med över 10 års erfarenhet av SEO. Ansvarig för era resultat och försäljningen.

Emmie Lindh
Emmie Lindh SEO specialist

En riktig ”doer” som säkerställer att er hemsida presterar optimalt på Google. Organisk trafik är en viktig del i företags lönsamhet.

Anna Billing
Anna Billing SEO specialist

Med bakgrund inom webbkommunikation skriver Anna varumärkesbyggande och SEO optimerade texter som både användare och Google älskar.

Isabella Wallenmark
Isabella Wallenmark Google Ads specialist

Erfaren Google Ads specialist som hjälper dig som vill jobba med Googles betalda delar.

Rebecka Westlund
Rebecka Westlund Queen of WordPress

Med en fot i det tekniska och en i projektledning säkerställer Rebecka att er hemsida presterar optimalt. Mejlar du Rebecka kan du ”consider it done”.

SEO i Göteborg som ger resultat på riktigt

SEO Göteborg - Resultat på riktigt
SEO resultat 2
SEO resultat 3
SEO Göteborg - Resultat på riktigt
SEO resultat 2
SEO resultat 3
Trygga villkor för en långsiktig relation

Stanna så länge du vill

Vi har ingen bindningstid. Du stannar så länge vår SEO Göteborg är rätt val för dig.

Transparent

Vårat arbete är transparent och ni kan följa genomförda och kommande insatser.

Sökordsrapport

Ni får en sökordsrapportering

Få en offert

Tack!
Referenser
5.0
48 recensioner

Vårat SEO erbjudande

SEO byrå i Göteborg med höga ambitioner. Med Nils Fridlund som SEO specialist med över 10 års erfarenhet i spetsen skapar vi organisk tillväxt.

Sökmotoroptimering
Resultat i fokus

Handlingskraftiga

Support

Allt ingår

Animationer

Bra villkor

Fullservice sökmotoroptimering i Göteborg

Leads
Analys
Digital strategi

Strategi

Copy

Copy

Landningssidor

Webbutveckling

Teknisk SEO

Animationer
Off-page SEO
Sökoptimering
Månadsrapporter
Sökoptimering
Spårning

SEO är viktigt för företags lönsamhet

Sökmotoroptimering är inte den optimala kanalen för att uppnå kortsiktiga mål. Däremot är det oftast en av de bättre digitala kanalerna för långsiktig tillväxt och lönsamhet i företaget.

Till skillnad från annan annonsering betalar man inte per klick. Utan man betalar en SEO konsult för tiden som läggs på förbättringar som ni har med er under överskådlig tid. När hemsidan är SEO optimerad består insatserna som byggs upp på varandra. Trafiken ökar för varje månad och efter något år har trafiken flerdubblats, men kostnaden är konstant.

Sunbird sitter för tillfället i Malmö men har sin grund som SEO byrå i Göteborg. Kontakta Nils för en kostnadsfri rådgivning om hur vi kan förbättra era placeringar på Google. Oavsett om ni är helt nya eller använt en annan byrå en längre tid och vill nå nästa nivå.

Majestic Logo
DI Digital logo
Nils Fridlund

Vi älskar sökmotoroptimering. Vi är extra bra på:

92% googlar på vara eller tjänst innan köp – syns ni på viktiga sökord? Sunbird SEO byrå erbjuder resultatbaserad lokal och nationell sökmotoroptimering i Göteborg.

Analys och anpassning

Upptäcka sökordsmöjligheter

Off-site brand awareness

On-page tekniker
Säker SEO (White hat)
Insyn
Teknisk SEO
UX + SEO
Vanliga frågor
Vad är SEO?

SEO står för sökmotoroptimering vilket hjälper dig att synas på Google genom att förbättra dina placeringar bland de organiska (icke-sponsrade) resultaten. Sökmotoroptimering genomförs i regel av någon form av SEO byrå som Sunbird eller SEO konsult. Vi optimerar texter, hemsidans kod och länkar från andra hemsidor än eran. SEO börjar däremot bli mer och mer avancerat och inkludera saker såsom användarupplevelse. Vår mening är alltså att man inte kan vara en framgångsrik SEO byrå i Göteborg om man inte kan skapa snygga hemsidor med rätt teknisk SEO optimering.

Vad är on-page och off-page SEO?

Förenklat kan man säga att on-page är allt arbete som sker på hemsidan. Man ska bygga in topical relevance, interna länkar och de tekniska detaljerna har ökat – Google börjar bland annat påtvinga SSL certifikat och går öppet ut med att Google PageSpeed (laddningstid) är viktigt.

Off-page är däremot allt som sker utanför den egna hemsidan. Det kan vara länkar, omnämningar av varumärke och trafik. Att synas på auktoritära hemsidor i er nisch, omnämnas (även utan länk) och sociala signaler är några tillägg. Vi hjälper er gärna med både on-page och off-page SEO i Göteborg.

Hur lång tid tar SEO?

Tyvärr finns det inget enkelt svar. Först måste man definiera en mållinje vilket oftast saknas. Vilket innebär att SEO alltid kan pågå mer eller mindre aktivt. Om frågan istället är hur lång tid det tar att få resultat blir det enklare. Redan efter två månader med Sunbirds SEO har vi i regel lyckats med en sökordsanalys, lagt en strategi, skapat flertalet landningssidor och påbörjat teknisk optimering. Om detta räcker för att nå förstasidan på Google eller inte beror ofta på hur hård konkurrensen är. SEO i Göteborg är ofta tuffare än många andra städer. Men det finns också mer resultat att hämta hem.

Vad för fler tjänster erbjuder Sunbird?

Vi är primärt en SEO byrå, men vi gör också Google Ads och webbdesign till företag. Vi är nischade mot E-butiker och vi skräddarsyr e-butiker, synkar Google Shopping feeds och framför allt SEO för e-handel.