SEO byrå i Göteborg

Sökmotoroptimering till du ligger placering #1

Vi är en SEO byrå i Göteborg som jobbar resultatfokuserat till ni ligger placering #1 på Google för samtliga viktiga sökord.

Vi ökar er organiska trafik från kunder som söker det ni erbjuder.

SEO byrå i Göteborg

Vårat SEO erbjudande

Sökoptimering
Resultat i fokus
Google

Handlingskraftiga

Support

Allt ingår

Animationer

Bra villkor

Sunbird är den bästa webbyrån jag jobbat med. Skönt att ha en kontakt som kan både webbdesign och sökmotoroptimering. Nils är superbra att jobba med. Som kund får jag snabba kunniga svar. Och alltid ett trevligt bemötande.

Tomas Eriksson
Föreläsare & VD
Allakando

Har tillsammans med Sunbird under fem års tid vuxit och blivit Sveriges största företag inom läxhjälp & privatundervisning.

Tomas Eriksson

Löpande samarbete och stor
ökning i antal leads.

Fullservice sökmotoroptimering i Göteborg

Leads
Analys
Digital strategi

Strategi

Copy

Copy

Google

Landningssidor

Webbutveckling

Teknisk SEO

Animationer
Off-page SEO
Sökoptimering
Månadsrapporter
Sökoptimering
Spårning

Kontakta Nils för kostnadsfri SEO analys för hur vi kan öka er försäljning

Vad är SEO?

SEO står för sökmotoroptimering vilket hjälper dig att synas på Google genom att förbättra dina placeringar bland de organiska (icke-sponsrade) resultaten. Sökmotoroptimering genomförs i regel av någon form av SEO byrå som Sunbird eller SEO konsult. Vi optimerar texter, hemsidans kod och länkar från andra hemsidor än eran. SEO börjar däremot bli mer och mer avancerat och inkludera saker såsom användarupplevelse. Vår mening är alltså att man inte kan vara en framgångsrik SEO byrå i Göteborg om man inte kan skapa snygga hemsidor med rätt teknisk SEO optimering.

Vad är on-page och off-page SEO?

Förenklat kan man säga att on-page är allt arbete som sker på hemsidan. Man ska bygga in topical relevance, interna länkar och de tekniska detaljerna har ökat – Google börjar bland annat påtvinga SSL certifikat och går öppet ut med att Google PageSpeed (laddningstid) är viktigt.

Off-page är däremot allt som sker utanför den egna hemsidan. Det kan vara länkar, omnämningar av varumärke och trafik. Att synas på auktoritära hemsidor i er nisch, omnämnas (även utan länk) och sociala signaler är några tillägg. Vi hjälper er gärna med både on-page och off-page SEO i Göteborg.

Hur lång tid tar SEO?

Tyvärr finns det inget enkelt svar. Först måste man definiera en mållinje vilket oftast saknas. Vilket innebär att SEO alltid kan pågå mer eller mindre aktivt. Om frågan istället är hur lång tid det tar att få resultat blir det enklare. Redan efter två månader med Sunbirds SEO har vi i regel lyckats med en sökordsanalys, lagt en strategi, skapat flertalet landningssidor och påbörjat teknisk optimering. Om detta räcker för att nå förstasidan på Google eller inte beror ofta på hur hård konkurrensen är. SEO i Göteborg är ofta tuffare än många andra städer. Men det finns också mer resultat att hämta hem.

Vad för fler tjänster erbjuder Sunbird?

Vi är specialister på SEO, Google Ads och hemsidor. Vi är nischade mot E-butiker och vi skräddarsyr e-butiker, synkar Google Shopping feeds och frammför allt SEO för E-butiker.

Våra omdömen
Kunder
Kunder

SEO är viktigt för företags lönsamhet

Sökmotoroptimering är inte den optimala kanalen för att uppnå kortsiktiga mål. Däremot är det oftast en av de bättre digitala kanalerna för långsiktig tillväxt och lönsamhet i företaget.

Till skillnad från annan annonsering betalar man inte per klick. Utan man betalar en SEO konsult för tiden som läggs på förbättringar som ni har med er under överskådlig tid. När hemsidan är SEO optimerad består insatserna som byggs upp på varandra. Trafiken ökar för varje månad och efter något år har trafiken flerdubblats, men kostnaden är konstant.

Sunbird sitter för tillfället i Malmö men har sin grund som SEO byrå i Göteborg. Kontakta Nils för en kostnadsfri rådgivning om hur vi kan förbättra era placeringar på Google. Oavsett om ni är helt nya eller använt en annan SEO byrå en längre tid och vill nå nästa nivå.

Vi älskar sökmotoroptimering. Vi är extra bra på:

92% googlar på vara eller tjänst innan köp – syns ni på viktiga sökord? Sunbird SEO byrå erbjuder resultatbaserad lokal och nationell sökmotoroptimering i Göteborg.

Analys och anpassning

Upptäcka sökordsmöjligheter

Off-site brand awareness

On-page tekniker
Säker SEO (White hat)
Insyn
Teknisk SEO
UX + SEO