fbpx

SEO i Borås - Fullservice byrå med resultat i fokus

Allakando Logotyp +247%

organisk trafik

+300%

fler förfrågningar

+340%

fler förfrågningar

+129%

på 3 månader

+192.3%

fler konverteringar

+375%

fler förfrågningar

+61.95%

försäljning

#1-2

på viktigaste sökorden

Bakecake +166.3%

på 3 månader

Våra omdömen
Kontakta Nils för en kostnadsfri SEO analys om hur vi kan öka er trafik

Detta gör vi

Vår SEO i Borås varierar alltid från projekt till projekt. Här är ett vanligt upplägg som till en början brukar se relativt standard ut för att sedan bli mer specifikt. Vi gör vad som krävs för att ni ska ranka högst upp på era viktigaste sökord.

Digital analysMålspårning
SökordsanalysContent map
Proof of conceptLandningssidor
Löpande optimering
Transparent rapportering

Våra tjänster

Sökordsanalys

Analys & spårning

Välskriven & SEO
optimerad copy

On-page SEO

Teknisk SEO


Off-page SEO

Transparent
rapportering

Löpande
optimering

Vad jag gillar mest med Sunbird är att vi har en nära relation vi kan lita på. Nils förstår vår verksamhet och det märks att han drivs av våra mål och vill att vi ska lyckas.

Therése
Therése Thard
MyGizmo

SEO är långsiktigt
- Och har hög potential

SEO och innehåll är långsiktigt
SEO och innehåll är långsiktigt
Snabba resultat
Medellång sikt
Långsiktig potential

Uppskattad ROI på SEO VS PPC

SEO VS PPC
SEO VS PPC
Detta är Sunbird
Nils Fridlund
Nils Fridlund Growth hacker

Passionerad SEO expert och growth hacker med över 10 års erfarenhet av SEO. Ansvarig för era resultat och försäljningen.

Emmie Lindh
Emmie Lindh SEO specialist

En riktig ”doer” som säkerställer att er hemsida presterar optimalt på Google. Organisk trafik är en viktig del i företags lönsamhet.

Anna Billing
Anna Billing SEO specialist

Med bakgrund inom webbkommunikation skriver Anna varumärkesbyggande och SEO optimerade texter som både användare och Google älskar.

Isabella Wallenmark
Isabella Wallenmark Google Ads specialist

Erfaren Google Ads specialist som hjälper dig som vill jobba med Googles betalda delar.

Rebecka Westlund
Rebecka Westlund Queen of WordPress

Med en fot i det tekniska och en i projektledning säkerställer Rebecka att er hemsida presterar optimalt. Mejlar du Rebecka kan du ”consider it done”.

Få en offert

Kontakta oss för sökmotoroptimering i Borås. Vi svarar vanligtvis inom två timmar.

Tack!
Stanna så länge du är nöjd

Bra villkor

Vi har inga långa avtal. Stanna så länge vi är rätt val för dig.

Följ arbetet enkelt

Du behöver inte känna dig osäker med vad vi gör – du kan enkelt följa arbetet i nästintill realtid.

Rapporter

Du får en rapport i början av varje månad med hur det går för våra sökordsplaceringar.

Vad är skilladen mellan on-page och off-page SEO?

On-page

On-page SEO syftar till det arbetet man gör på den egna sajten för att förbättra rankningen på Google. En väloptimerad hemsida som är anpassad efter det kunderna vill ha, belönas med högre synlighet på Googles resultatsida. Därför är det viktigt att förstå kundernas sökintentioner och att göra hemsidan användarvänlig.

Några vanliga on-page aktiviteter som belönas av Google är titeltaggar, URL-optimering, internlänkar, HTML-kod, väloptimerade texter och bildtaggar.

Off-page

Off-page SEO är kort sagt allt som sker utanför den egna hemsidan i syfte att öka dess styrka. Detta kan exempelvis vara att få länkar från andra domäner eller omnämningar från andra sajter.

Det är viktigt med off-page, men i första hand bör det största fokuset läggas på att optimera den egna sajten. Det är främst när ett företag inte får djuplänkar av naturliga skäl eller om man är verksam i en bransch med hög konkurrens och vill få goda sökresultat som man bör arbeta aktivt med det.

Sunbird startade sin verksamhet som SEO byrå i Malmö och SEO byrå i Göteborg. Idag är vi rikstäckande och arbetar med kunder från hela Sverige.

Vanliga frågor

Vad är SEO optimering?

SEO syftar till de åtgärder som ökar en webbplats organiska synlighet på sökmotorer, som exempelvis Google. Med organisk trafik menas de besök ni får på er hemsida utan att betala för klicken. Sökmotoroptimering ger långsiktiga resultat och kan ha en avgörande roll för er försäljning.

Hur gör man en bra SEO analys?

Innan man börjar producera texter är det viktigt att göra en noggrann sökordsanalys. Detta gör man för att ta reda på vilka sökord som är mest lämpliga att ranka på. Att göra en bra analys kan vara avgörande för att innehållet ska ge resultat.

När analysen är gjord bör man skapa en contentmap, för att fördela sökorden på olika landningssidor. Därefter börjar arbetet med att skriva texter och göra tekniska optimeringar för att nå de önskade resultaten.

När kommer resultaten från sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering ger ofta goda resultat på lång sikt och tar länge tid än med annonser och sociala medier. En framgångsrik kampanj visar ofta resultat efter 1-2 månader.

Varför ska jag anlita en byrå?

En duktig byrå kan hjälpa ert företag att öka försäljningen på lång sikt. Sökmotoroptimering blir allt svårare och idag räcker det inte att läsa sig till information för att skapa framgångsrika resultat. Det krävs praktisk erfarenhet och kontinuerlig uppföljning. Många företag saknar tid och erfarenhet för att skapa en riktigt bra struktur. Då kan det vara bra att ta hjälp av en SEO byrå.

Behöver ni hjälp med SEO? Vi hjälper er gärna och kan bidra med vägledning, genomförandekraft och skapa innehåll som ger effekt.