fbpx

SEO i Jönköping - Fullservice byrå med resultat i fokus

+247%

organisk trafik

+300%

fler förfrågningar

+340%

fler förfrågningar

+129%

på 3 månader

+192.3%

fler konverteringar

+375%

fler förfrågningar

+61.95%

försäljning

#1-2

på viktigaste sökorden

Bakecake +166.3%

på 3 månader

Våra omdömen
Kontakta Nils för en kostnadsfri SEO analys om hur vi kan öka er trafik

Våran process

Vi har en gedigen process utformad för att skapa de bästa resultaten vi kan med våran sökmotoroptimering i Jönköping. Inledningsvis gör vi all analys, sätter upp all spårning och skapar de sidor vi behöver.

Därefter börjar mer skräddarsydd sökmotoroptimering utefter erat behov och konkurrens.

Digital analysMålspårning
SökordsanalysContent map
Proof of conceptLandningssidor
Löpande optimering
Transparent rapportering

Våra tjänster

Sökordsanalys

Analys & spårning

Välskriven & SEO
optimerad copy

On-page SEO

Teknisk SEO


Off-page SEO

Transparent
rapportering

Löpande
optimering

Vad jag gillar mest med Sunbird är att vi har en nära relation vi kan lita på. Nils förstår vår verksamhet och det märks att han drivs av våra mål och vill att vi ska lyckas.

Therése
Therése Thard
MyGizmo

SEO är långsiktigt
- Och har hög potential

SEO och innehåll är långsiktigt
SEO och innehåll är långsiktigt
Snabba resultat
Medellång sikt
Långsiktig potential

Uppskattad ROI på SEO VS PPC

SEO VS PPC
SEO VS PPC
Detta är Sunbird
Nils Fridlund
Nils Fridlund Growth hacker

Passionerad SEO expert och growth hacker med över 10 års erfarenhet av SEO. Ansvarig för era resultat och försäljningen.

Emmie Lindh
Emmie Lindh SEO specialist

En riktig ”doer” som säkerställer att er hemsida presterar optimalt på Google. Organisk trafik är en viktig del i företags lönsamhet.

Anna Billing
Anna Billing SEO specialist

Med bakgrund inom webbkommunikation skriver Anna varumärkesbyggande och SEO optimerade texter som både användare och Google älskar.

Isabella Wallenmark
Isabella Wallenmark Google Ads specialist

Erfaren Google Ads specialist som hjälper dig som vill jobba med Googles betalda delar.

Rebecka Westlund
Rebecka Westlund Queen of WordPress

Med en fot i det tekniska och en i projektledning säkerställer Rebecka att er hemsida presterar optimalt. Mejlar du Rebecka kan du ”consider it done”.

Kontakta oss

Kontakta oss och få en offert – vanligtvis samma arbetsdag.

Tack!
SEO med bra villkor

Ingen bindningstid

SEO byrå i Jönköping utan bindningstid – du stannar så länge du är nöjd.

Alltid transparent

Via inlogg kan ni enkelt följa vad vi gjort och vad vi planerar att göra.

Sökordsrapportering

Vi får en automatisk rapport med sökordsplaceringarna den 1e varje månad.

Så går vår sökmotoroptimering till

SEO är ett långsiktigt arbete som handlar om att nå höga sökresultat på Google. Detta gör man genom att optimera sajten så att den fyller alla parametrar som Google letar efter. För att lyckas behöver följande åtgärder vidtas:

1. Sökordsanalys och content map

Det första steget är att göra en sökordsanalys och content map. Detta är det absolut viktigaste steget, eftersom det är nu man skapar den struktur som hemsidan sedan kommer bygga på. När sajten väl är uppe är det svårt att göra om detta steget. Genom den grundliga sökordsanalysen tar man fram de mest relevanta sökorden för verksamheten. Därefter strukturerar man upp content mappen och planerar vilka sökord som ska ranka på varje landningssida.

2. Förstå sökintentionen

Innan du börjar skriva dina nya texter är det viktigt att undersöka ordets sökintention. Gör en Googlesökning och ta reda på vilket innehåll som dyker upp. Är det blogginlägg eller produktsidor? Utforma din text likadant som de resultat som rankar högst.

3. Börja skriva texter

När du känner dig klar med steg 1 och 2 är det dags att börja producera texter. När du skriver sökmotoroptimerade texter är det viktigt att tänka på sidans hierarki. Varje landningssida ska endast innehålla en H1:a, men det går bra att använda flera H2:or. Fördela sökordet i texten och se till att nämna det i både rubriker och flytande text. Glöm inte att även bilderna ska taggas med ditt valda sökord!

4. Internlänkar

När sidan är uppe bör du alltid internlänka minst en gång till den. Är det en viktig sida bör du länka till den från flera andra sidor på sin sajt. Det är allra bäst om länkstrukturen planeras redan i content mappen.

5. Teknisk SEO

När alla texter är klara och publicerade på sajten börjar det tekniska arbetet. Det innefattar bland annat att se till att laddningstiden är bra, att du har en SSL-licens och att det inte finns några brutna länkar.

6. Strukturerad data

Med hjälp av strukturerad data kan du ranka på fler sökresultat på Google. Det kan vara i form av punktlistor eller FAQ snippets.

7. Sidkarta

Med en sidkarta kan Google lättare identifiera alla dina sidor. Det är bra att rensa bort de sidor i sidkartan som inte är relevanta.

Behöver du hjälp med SEO i Jönköping? Sunbird började som en SEO byrå i Malmö och arbetar idag rikstäckande med kunder från hela Sverige, däribland SEO i Göteborg och SEO i Stockholm. Du är varmt välkommen att kontakta oss!

Vanliga frågor

Hur sökmotoroptimerar man sin hemsida?

Sökmotoroptimering är en kombination av analys, teknik och skrivande. För att lyckas få riktigt bra resultat på Google bör man göra en sökordsanalys för att hitta rätt nyckelord, skriva relevanta texter, ha en god länkstruktur och se till att tekniska sökmotoroptimeringen (som HTML-taggar, rubriker och bildtexter) är på plats.

Vad är målet med SEO?

Målet med SEO är att ranka så högt som möjligt på Googles organisk sökresultat. På så sätt kan man få in fler besökare till hemsidan – utan att behöva betala för klicken!

Vad är skillanden mellan SEO och SEM?

SEO syftar till det organiska sökresultaten som syns på Google, medan SEM syftar till all marknadsföring i alla sökmotorer, vilket inkluderar både betald och organisk trafik.

Vad kostar SEO?

Att få in trafik till hemsidan genom SEO kostar ingenting. Om du anlitar en byrå som hjälper dig med sökmotoroptimering tillkommer kostnader för de arbetade timmarna.