fbpx

SEO i Stockholm - Fullservice byrå med resultat i fokus

Allakando Logotyp +247%

organisk trafik

+300%

fler förfrågningar

+340%

fler förfrågningar

+129%

på 3 månader

+192.3%

fler konverteringar

+375%

fler förfrågningar

+61.95%

försäljning

#1-2

på viktigaste sökorden

Bakecake +166.3%

på 3 månader

Våra omdömen
Kontakta Nils för en kostnadsfri SEO analys om hur vi kan öka er trafik

Så jobbar vi

Vi är en SEO byrå i Stockholm som anpassar upplägget efter caset. Här är ett vanligt flöde som brukar se relativt lika ut mellan företagen inledningsvis. I takt med att projektet fortskrider blir det mer anpassade och specifika insatser.

Vår SEO i Stockholm är fullservice och i kan lösa allt från analys, välskriven copy till tekniska uppgraderingar av er hemsida.

Digital analysMålspårning
SökordsanalysContent map
Proof of conceptLandningssidor
Löpande optimering
Transparent rapportering

Våra tjänster

Sökordsanalys

Analys & spårning

Välskriven & sökmotoroptimerad copy

On-page SEO

Teknisk SEO


Off-page SEO

Transparent
rapportering

Löpande
optimering

Sunbird är den bästa webbyrån jag jobbat med. Skönt att ha en kontakt som kan både webbdesign och sökmotoroptimering. Nils är superbra att jobba med. Som kund får jag snabba kunniga svar. Och alltid ett trevligt bemötande.

Tomas
Tomas Eriksson

SEO är långsiktigt
- Och har hög potential

SEO och innehåll är långsiktigt
SEO och innehåll är långsiktigt
Snabba resultat
Medellång sikt
Långsiktig potential

Uppskattad ROI på SEO VS PPC

SEO VS PPC
SEO VS PPC
Bra villkor för en långsiktig relation

Stanna så länge du vill

Vi tror på relationer – inte bindande avtal. Du stannar så länge vi är rätt val för ditt företag.

Enkelt att följa

Vi har gjort det enkelt att följa vårt arbete. Ni får ett eget inlogg där ni kan se avklarade och kommande insatser.

Tydliga rapporter

Den 1e varje månad får ni en ofiltrerad sökordsrapport med placeringar på de sökord vi jobbar med.

Få en offert

Tack!

Våra tjänster

Organisk trafik är en viktig faktor för att skapa långsiktig framgång. Till skillnad från PPC annonsering kostar det inte när potentiella kunder klickar på dina organiska länkar, vilket gör det till en kostnadseffektiv kanal när trafiken ökar.

För oss är sökmotoroptimering mycket mer än bara text. Det är starkt kopplat till UX och vi vet att när vi kombinerar välskriven text med en snygg användarvänlig hemsida resulterar det i både ökad organisk trafik och högre avslutningsfrekvens. Därför fokuserar vi både på både traditionell SEO och UX för landningssidorna – för att kunna maximera era resultat av både organisk trafik och sälj.

Som fullservice byrå i Stockholm kan vi även erbjuda dig andra tjänster inom digital marknadsföring. Vi har ett duktigt team som är specialister på annonsering, både på Google och i sociala medier. Vi kan dessutom hjälpa dig med grafisk design och att sätta upp marketing automation när marknadsföringen är mogen.

Sunbird är en SEO byrå som tar emot kunder från hela Sverige. Vi har vår största kundkrets i Stockholm, Göteborg och Malmö.

FAQ

Vad är SEO?

SEO är det arbete man gör med en hemsida i syfte att öka dess position på sökmotorernas resultatsida. Med en grundlig optimering kan företag ranka högt på Google och på så sätt få in stor mängd organisk trafik på sin hemsida – utan att behöva betala för klicken.

Vad innebär lokal SEO?

Lokal SEO är särskilt fördelaktigt för de verksamheter som har fysiska butiker i en viss stad eller ort, men det är även bra för digitala företag som vill förankra sin verksamhet på lokala platser. Genom att optimera hemsidan mot en smalare målgrupp minskar konkurrensen, vilket leder till att det blir enklare att ranka högt på Google.

Vad kostar SEO?

Organisk marknadsföring kostar inte per klick till skillnad från exempelvis Google Ads. Däremot kan det tillkomma kostnader i de fall man anlitar en byrå. Tanken är att kostnaderna för att anlita en expert ska tjänas tillbaka genom bättre resultat och att ni kan fokusera på annat.

Hur lång tid tar det innan man ser resultat av sökmotoroptimering?

Organisk sökoptimering är ett långsiktigt arbete som tar tid. Ofta kan man se de första tydliga resultaten av en effektiv kampanj först efter cirka 1-3 månader – men det kan helt klart variera. Är hemsidan ny tar det längre tid. Google har blivit allt långsammare med att indexera nya sidor om de inte redan gillar hemsidan.

Varför är det viktigt att välja rätt byrå?

Man betalar inte per klick, utan för någons tid. Kostnaderna ökar inte linjärt med trafiken och ni är inte garanterade bättre resultat bara för att ni investerar. Därför är det viktigt att vända sig till en skicklig byrå med lång praktisk erfarenhet. Det finns bara en vinnare och den bästa vinner tillslut.

Vad har ni för tjänster och vad kostar det?

På Sunbird arbetar vi med all form av Google optimering – SEO, Google Ads, Display och Google Shopping – både för e-handel och hemsidor.

Våra priser beror på behovet och vem som gör vad. Vi är som bäst när vi arbetar med både Google optimeringen och hemsidan och brukar därför erbjuda våra kunder paketpriser. Vi tar alltid fastpris och har ingen bindningstid. Vi är säkra på att vår relation blir långvarig om vi ökar er organiska trafik och att relationen är bra.