fbpx

SEO i Varberg med resultat i fokus - Flyg med Sunbird!

Allakando Logotyp +247%

organisk trafik

+300%

fler förfrågningar

+340%

fler förfrågningar

+129%

på 3 månader

+192.3%

fler konverteringar

+375%

fler förfrågningar

+61.95%

försäljning

#1-2

på viktigaste sökorden

Bakecake +166.3%

på 3 månader

Våra omdömen
Kontakta Nils för kostnadsfri SEO analys för hur vi kan öka er försäljning

Vårat koncept

Vårat koncept anpassas efter era förutsättningar. Målet är att öka er försäljning kostnadseffektivt oavsett om det innebär att börja från början eller ta vid där ni är idag.

Digital analys
SökordsanalysContent map
Teknisk-SEOLandningssidor
Löpande optimering
Transparent rapportering
Våra tjänster

Sökordsanalys

Analys & spårning

Välskriven &
optimerad copy

On-page

Teknisk SEO


Off-page

Transparent
rapportering

Löpande
optimering

Sunbird kan det där lilla extra och har stenkoll på vad de sysslar med. De tar god tid på sig innan projektstart och när vi väl börjar ligger fokus på att faktiskt uppnå resultat.

Erik Schuss
CMO Allakando
SEO har i särklass störst
potential givet kostnaden
SEO och innehåll är långsiktigt
SEO och innehåll är långsiktigt
Snabba resultat
Medellång sikt
Långsiktig potential
Uppskattad ROI på SEO VS PPC
SEO VS PPC
SEO VS PPC
Detta är Sunbird
Nils Fridlund
Nils Fridlund Growth hacker

Passionerad SEO expert och growth hacker med över 10 års erfarenhet av SEO. Ansvarig för era resultat och försäljningen.

Emmie Lindh
Emmie Lindh SEO specialist

En riktig ”doer” som säkerställer att er hemsida presterar optimalt på Google. Organisk trafik är en viktig del i företags lönsamhet.

Anna Billing
Anna Billing SEO specialist

Med bakgrund inom webbkommunikation skriver Anna varumärkesbyggande och SEO optimerade texter som både användare och Google älskar.

Isabella Wallenmark
Isabella Wallenmark Google Ads specialist

Erfaren Google Ads specialist som hjälper dig som vill jobba med Googles betalda delar.

Rebecka Westlund
Rebecka Westlund Queen of WordPress

Med en fot i det tekniska och en i projektledning säkerställer Rebecka att er hemsida presterar optimalt. Mejlar du Rebecka kan du ”consider it done”.

Stanna så länge vi är rätt val för dig

Bra villkor - för dig

Inga bindningstider. Inga uppstartskostnader. Vi tror på relationer.

Transparent rapportering

Du kan följa våra insatser i realtid och har du minsta lilla fråga svarar vi vanligtvis samma dag.

Transparent rapportering

Vi skickar ut sökordsplaceringar den 1e varje månad – så du får se nyttan av vårat arbete.

Kontakta Nils för kostnadsfri SEO analys för hur vi kan öka er försäljning

Börja arbeta med sökmotoroptimering

Att arbeta med Search Engine Optimization (SEO) är en långsiktig investering som ökar trafiken till din hemsida. Mer synlighet på Google leder till fler besökare på hemsidan, vilket i sin tur ökar chanserna för en högre konverteringsgrad. Genom att optimera den egna hemsidan kan du börja ranka bland topplaceringarna. För att lyckas med din sökmotoroptimering i Varberg behöver du följa dessa steg:

1. Sökordsanalys och content map

Det första och absolut viktigaste steget är att göra en sökordsanalys och skapa en content map. Du behöver hitta rätt sökord för din verksamhet och strukturera upp dem på olika landningssidor. Detta utgör grunden för en välfungerande hemsida, så det är väldigt viktigt att detta steg utförs med noggrannhet.

2. Förstå sökintentionen

Innan du börjar skriva dina texter är det viktigt att förstå ordets sökintention. Gör en sökning på Google och undersök vad för typ av innehåll som dyker upp. Är alla sidor blogginlägg eller kategorisidor? Se till att utforma din landningssida på samma sätt som de som rankar i toppen.

3. Börja producera text

Nästa steg är att börja skriva texter till de olika landningssidorna. Varje landningssida får maximalt ha en H1a. Se till att fördela sökordet i texten så att den nämns i både rubriker och flytande text.

4. Internlänkar

Med internlänkar hjälper du Google att förstå vilka sidor på sajten som är viktigast. Se till att länka till dina viktigaste sidor från flera andra landningssidor på hemsidan.

5. Teknisk SEO

När texterna är skrivna och publicerade börjar det tekniska arbetet. Då behöver du se till att hemsidan har en bra laddningstid, att det finns en SSL-licens och att du inte har några brutna länkar.

6. Sidkarta

Med en uppdaterad sidkarta är det lättare för Google att förstå din sajt. Rensa gärna bort sidor som inte längre är relevanta.Arbete med sökmotoroptimering är omfattande, men kan i längden kan vara avgörande för ditt företags framgång. Om du behöver hjälp med SEO i Varberg finns vi här för dig. Sunbird började som en SEO byrå i Malmö och arbetar idag rikstäckande med kunder i hela Sverige, däribland i SEO i Göteborg och i SEO i Stockholm. Varmt välkommen att kontakta oss!

FAQ

Vad är lokal SEO?

Med lokal SEO menas de insatser man gör på en hemsida för att öka synligheten på Google kopplat till en viss plats. Detta kan vara gynnsamt för dig som har en lokal butik, men även för dig som arbetar digitalt och vill nå kunder i specifika orter eller städer.

Hur viktigt är laddningstid?

En bra laddningstid är något som blivit allt viktigare för sökmotoroptimering. Så sent som sommaren 2021 ändrade Google sin algoritm två gånger för att öka vikten av laddningstiden. Med Googles egna verktyg PageSpeed Insights kan ni testa er hemsidas hastighet. Det är inte alltid möjligt att nå 100, men för att vinna på Google bör man vara uppe i det gröna fältet.

Vad har ni för tjänster och vad kostar det?

På Sunbird arbetar vi med all form av Google optimering – SEO, Google Ads, Display, SEO för e-handel, och Google Shopping. Utöver detta är vi även en webbyrå för E-handel och webbdesign.

Kostnaden för våra tjänster varierar beroende på branschens konkurrens och era mål. Vi är som bäst när vi får arbeta med både hemsida och SEO, vilket är varför vi erbjuder ett förmånligt paketpris på tjänsterna. Vi arbetar alltid med fastpris utan bindningstid.