Vi ökar din försäljning med konverteringsoptimering snabbt och säkert

  • Mätning & analys
  • Heatmap
  • Förstå & förbättra
DI Digital Företagande Loopia Zave

Konverteringsoptimering (CRO) med Sunbird

Vi arbetar i korta cykler för att snabbt åstadkomma ökad försäljning. Kontakta oss för en kostnadsfri analys av er hemsida.

Mätning & eyetracking

Aggregerad data svarar på var det går fel. Eyetracking svara på varför det går fel.

Två varianter

Prioritera & genomför

Vi prioriterar de största flaskhalsarna och genomför förbättringar för utvärdering.

Kora vinnaren

Varje genomförd insats mäts upp och en vinnare koras.

Konverteringsoptimering (CRO) med Sunbird

Vi arbetar i korta cykler för att snabbt åstadkomma ökad försäljning. Kontakta oss för en kostnadsfri analys av er hemsida.

Mätning & eyetracking

Aggregerad data svarar på var det går fel. Eyetracking svara på varför det går fel.

Två varianter

Prioritera & genomför

Vi prioriterar de största flaskhalsarna och genomför förbättringar för utvärdering.

Kora vinnaren

Varje genomförd insats mäts upp och en vinnare koras.

Samlad data

Samlad data

- svarar på frågan var det går fel.

Det blir enkelt att se vilket steg i processen vi förlorar mest. Det går också att se vilka sidor som är viktigast och där våra insatser bör prioriteras.

Eye tracking

Heatmap & inspelningar

- svarar på frågan varför det går fel.

Dessa verktyg hjälper oss förstå varför besökaren fastnar. Det som kan vara uppenbart för dig och mig behöver inte vara det för de potentiella kunderna.

Kolla in våra tidigare uppdrag och omdömen för konverteringsoptimering nedan

5 av 5 stjärnor av 17 företag.
Allakando Konverteringsoptimering och Google optimering. +247% fler kunder
Strategi och analys Webbutveckling SEO
Uppdrag: Allakando +
Christian Sandström VD och grundare, Wellflix
Jag hade inte
förväntat mig detta.
WordPress Utveckling Branding Logotyp Responsive
Referens: Christian Sandström +
Eurocredit Konverteringsoptimering och Google optimering. 375% fler sälj
Jag hade inte
förväntat mig detta.
Konverteringsoptimering SEO Support och förvaltning
Uppdrag: Eurocredit +
Erik Schuss Marknadschef, Allakando
Därför ska
du välja Sunbird
Onlineverktyg WordPress UX Design
Referens: Erik Schuss +

Detta ingår i alla upplägg:

Jag vill ha ett kostnadsfritt förslag på hur jag kan öka min försäljning
Digitala trender 2019 Vär analys
Modern webbdesign
Bli en vinnare på Google Fördjupa dig
Bli en vinnare på Google
Så dubblar du din hemsidas försäljning Läs hur

CRO uppdatering eller ny hemsida

Konverteringsoptimering kan vara det snabbaste och säkraste sättet att öka sin försäljning på. En helt ny hemsida är att föredra om man har en mycket gammal och omständig hemsida eller är låst i det man har. Då bör man bryta sig fri för en mer långsiktig lösning. Presterar hemsidan hyfsat är CRO optimering alltid att föredra. Små snabba uppdateringar som lyfter er försäljning steg för steg.

Christian Sandström

Nedan ord är Christians egna och representerar den resa Wellflix och Sunbird tagit.

Jag har länge haft en dröm om en affärsidé som nu skulle ta nästa steg. Vi anlitade en varumärkesbyggare, en logotypdesigner och Sunbird för vår webbutveckling. Så här gick det.

– Då hemsidan skulle ta längst tid började vi tillsammans med Sunbird slipa på designen. Jag fick först se några tidiga idéer och gillade riktningen vi skulle ta. Jag godkände och Sunbird fortsatte jobba på samma spår. Några dagar senare ringde Nils (på Sunbird) upp och skickade över vad de gjort. När jag fick se designen blev jag helt tyst och fann mig själv att nästan fälla en tår. Min dröm som jag haft så länge var framför mig. Jag har aldrig förväntat mig att en byrå ska kunna ha den förståelsen och det engagemanget.

– Under tiden hemsidan kodades gick jag vidare och funderade på vårt namn. Även här tänkte jag att jag behövde extern input från folk i branschen. Jag gick till två olika byråer som enbart jobbade med branding. Namnen de kom upp med var inte bättre än de jag själv kommit på och tackade besviket nej och sköt upp idén om det perfekta namnet till senare. Jag valde att behålla mitt gamla namn – Fungera & Prestera.

– När jag valt att behålla namnet gick jag till logotypdesigners för att sätta logotypen. Vid detta laget var både färger och namnet bestämt. Jag fick här totalt sett ett tiotal logotyper att kolla på. Logotyperna kändes som något jag sett förut och att de var gjorda utan minsta förståelse för just vårt företag. Jag hade både kontaktat brandingbyråer och logotypdesignerns som båda jobba med detta heltid och resultatet blev bristfälligt. Vid detta laget var jag rätt nedstämd och min dröm kändes inte riktigt lika nära.

– Jag ringde upp Nils för att be om råd. Vi pratade länge och kom fram till att Sunbird skulle ta på sig att göra både företagsnamnet och logotypen. Sunbirds visade återigen prov på sin förståelse och att ha lyssnat på mig. Vårt resultat:

 

Wellflix

 

 

 

– Min insikt om Sunbird är att de verkligen förstår mig som kund och brinner för var de gör. Sunbird har inneburit en hel del för Wellflix och vi lämnar alla dagar i veckan vår rekommendation.

– Christian Sandström

Vi har jobbat med Sunbird sedan 2013 och har bara det senaste året ökar vår organiska försäljning med +247%.

Det unika med Sunbird är att vi jobbar direkt med Sunbirds VD, Nils, och inte en projektledare. Nils har ett starkt driv och kommer med egna idéer som ökar vår försäljning. Han är enormt skarp och definitivt en av de bäst vi jobbat med. Nils förstår oss och blir som en förlängd arm inom webbutveckling och sökmotoroptimering.

Vi tror på Sunbirds affärsidé. De kombinerar snygg webbdesign som säljer tillsammans med ökad trafik. Vi har fastnat för Sunbird och rekommenderar dem till alla växande företag som vill driva resultat.

– Erik Schuss