fbpx

Kostnad hemsida fr. 26.000 kr som möter besökarens behov och leder till fler affärer

Efter 8 sekunder har 60% av
potentiella kunder redan lämnat.

  • Webbutveckling
  • Skräddarsydd design
  • Logotyp, content & tryck
  • E-butiker
  • Sökmotoroptimering (SEO)
  • Google Ads (PPC)
  • Support
+247%
fler kunder

Detta ingår i kostnaden för hemsidan

Koncept

Skräddarsydd design

Utveckling

Detta ingår i kostnaden för hemsida företag

Hur mycket kostar en hemsida? Och vad ingår? Kostnad för hemsida varierar kraftigt hos olika webbyråer. Vi vågar påstå att vi har ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande:

Skräddarsydd design

Vi skräddarsyr hemsidor till företag så att den blir unik och passar er. Hemsidan får en anpassad panel för just er vilket gör den mycket enkel att administrera.

Responsive

Vi gör hemsidan lika snygg oavsett om det är en mobil, surfplatta eller dator besökaren kollar på.

Snabbladdad

Då hemsidan skräddarsys finns det ingen onödig kod som gör hemsidan långsam. Vi gör dessutom en rad optimeringar för bilder, cache

Google vänlig

Ni får Google vänlig kod som i regel ökar trafiken efter lanserad hemsida. Hur snabbt hade ni kunnat räkna hem kostnaden för hemsidan med mer trafik?

Jag vill ha en kostnadsfri sökordsanalys

Referenser
Logotyper på kunder till Sunbird - Desktop
Logotyper på kunder till Sunbird - Mobil
5.0
53 recensioner

Bra kostnad för hemsida

Det är inte ovanligt att en hemsida kostar mer än vad man räknat med. Webben förändras snabbt och får allt fler krav på sig. De ska vara responsive, säker, snabb, Google optimerad, GDPR anpassad och konkurrensen mellan dig och dina konkurrenter blir allt mer påtaglig. Besökaren på er hemsida klickar i de flesta fall upp fler alternativ än er och kommer välja den som är bäst. Investerar man för lite på en hemsida riskerar man att förlora någon affär varje år. Kostnad för hemsid är viktig och man ska få vad man betalar för. På Sunbird får du ett mycket prisvärt erbjudande med unik design, ett fast pris och utan löpande kostnader. Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag!