0 sekunder %
Efter 8 sekunder har 60% av
potentiella kunder redan lämnat.

Vi skapar hemsida till företag som möter besökarens behov och leder till fler affärer

+247% fler kunder
  • Webbutveckling
  • Skräddarsydd design
  • Logotyp, content & tryck
  • E-butiker
  • Sökmotoroptimering (SEO)
  • Google Ads (PPC)
  • Support
+247% fler kunder
DI Digital Företagande Loopia Zave

Så tar vi fram en ny hemsida till företag

När vi bygger hemsida för företag utgår vi från er historia, era styrkor och vilka mål ni har. Vi analyserar konkurrenter och branschkollegor som tillsammans med våra och era insikter lägger grunden för projekt.

Ikon för webbdesign

Koncept & design

Vi skapar snygga och intuitiva hemsidor till företag som ökar försäljningen.

Ikon för webbutveckling

Utveckling

Skräddarsydd kod anpassad efter er design gör hemsida snabbladdad, säker och lätt att uppdatera.

Ikon för support och optimering

Support & optimering

Vi finns för support om ni behöver hjälp, vill bygga nytt eller optimera hemsidans prestation efter insikter från data.

Allakando flyger med Sunbird

Eurocredit - Ny hemsida och ökad trafik

Ett återkommande samarbete med Xtenso

xtenso.se
xtenso.se

Ny grafisk profil för Antonelli Lab

Se fler uppdrag Prisförslag

Så fungerar processen för hemsida till ditt företag

Vi har lyssnat på våra för kunder och tagit fram en säker process som steg för steg ser till att uppnå målbilden. Vi använder er expertis inom branschen och med vår inom webb.

Analys

Vi drar viktiga lärdomar från branschen tillsammans med era insikter för att lägga en trygg grund för projektet framåt.

Enkel redigering med WordPress

Konceptuella sketcher

Vi ritar vi upp konceptuella sketcher för att enklare visualisera den röda tråden i hemsidan. Här håller vi oss agila och provar fler koncept tills vi landar.

Två varianter

Designförslag

När vi fastställt vad som ska finnas på hemsidan tar vi fram designförslag. Här kommer webbdesigners expertis om färgkombinationer, bilder och fonter.

Ikon för webbutveckling

Webbutveckling

När alla är nöjda med designen börjar vi utveckla hemsidan. Här kan ni följa vårt arbete live och se hemsidan förverkligas. Vi inkluderar rörliga bilder och animationer som får hemsidan att kännas mer levande.

Jag vill ha ett kostnadsfritt förslag på hur jag kan öka min försäljning

Få en anpassad hemsida till företaget

Grunden för en hemsida företag är att strukturera ner vad vi vill uppnå. Vanligt förekommande är att vilja förenkla administrativt arbete, automatisera processer eller öka försäljning och förväntat ordervärde. Fler än en av dessa är ofta målet, men det uppstår trade-offs och prioriteringen ska vara tydlig.

 

Kontakta mig (Nils) för ett första kostnadsfritt förslag på hur ni kan öka er försäljning. Använd formuläret ovan eller klicka på kontakt. Vi hjälper er med ny hemsida till företag!

Christian Sandström

Nedan ord är Christians egna och representerar den resa Wellflix och Sunbird tagit.

Jag har länge haft en dröm om en affärsidé som nu skulle ta nästa steg. Vi anlitade en varumärkesbyggare, en logotypdesigner och Sunbird för vår webbutveckling. Så här gick det.

– Då hemsidan skulle ta längst tid började vi tillsammans med Sunbird slipa på designen. Jag fick först se några tidiga idéer och gillade riktningen vi skulle ta. Jag godkände och Sunbird fortsatte jobba på samma spår. Några dagar senare ringde Nils (på Sunbird) upp och skickade över vad de gjort. När jag fick se designen blev jag helt tyst och fann mig själv att nästan fälla en tår. Min dröm som jag haft så länge var framför mig. Jag har aldrig förväntat mig att en byrå ska kunna ha den förståelsen och det engagemanget.

– Under tiden hemsidan kodades gick jag vidare och funderade på vårt namn. Även här tänkte jag att jag behövde extern input från folk i branschen. Jag gick till två olika byråer som enbart jobbade med branding. Namnen de kom upp med var inte bättre än de jag själv kommit på och tackade besviket nej och sköt upp idén om det perfekta namnet till senare. Jag valde att behålla mitt gamla namn – Fungera & Prestera.

– När jag valt att behålla namnet gick jag till logotypdesigners för att sätta logotypen. Vid detta laget var både färger och namnet bestämt. Jag fick här totalt sett ett tiotal logotyper att kolla på. Logotyperna kändes som något jag sett förut och att de var gjorda utan minsta förståelse för just vårt företag. Jag hade både kontaktat brandingbyråer och logotypdesignerns som båda jobba med detta heltid och resultatet blev bristfälligt. Vid detta laget var jag rätt nedstämd och min dröm kändes inte riktigt lika nära.

– Jag ringde upp Nils för att be om råd. Vi pratade länge och kom fram till att Sunbird skulle ta på sig att göra både företagsnamnet och logotypen. Sunbirds visade återigen prov på sin förståelse och att ha lyssnat på mig. Vårt resultat:

 

Wellflix

 

 

 

– Min insikt om Sunbird är att de verkligen förstår mig som kund och brinner för var de gör. Sunbird har inneburit en hel del för Wellflix och vi lämnar alla dagar i veckan vår rekommendation.

– Christian Sandström

Vi har jobbat med Sunbird sedan 2013 och har bara det senaste året ökar vår organiska försäljning med +247%.

Det unika med Sunbird är att vi jobbar direkt med Sunbirds VD, Nils, och inte en projektledare. Nils har ett starkt driv och kommer med egna idéer som ökar vår försäljning. Han är enormt skarp och definitivt en av de bäst vi jobbat med. Nils förstår oss och blir som en förlängd arm inom webbutveckling och sökmotoroptimering.

Vi tror på Sunbirds affärsidé. De kombinerar snygg webbdesign som säljer tillsammans med ökad trafik. Vi har fastnat för Sunbird och rekommenderar dem till alla växande företag som vill driva resultat.

– Erik Schuss