Hemsida pris från 26.000 kr med snygg design som ökar er försäljning

  • Fast pris
  • WordPress
  • Unik design
  • Google optimerad

Fullservice byrå med bra pris på hemsida

Vårt mål: Öka er försäljning. Vi skapar en snygg webbplats som möter besökarens behov och leder till fler affärer. Vår process:

Enkel redigering med WordPress

Koncept

Vi tar fram skisser där vi provar koncept. Vi håller oss agila och fortsätter tills vi landat

Ikon för webbdesign

Skräddarsydd design

Därefter förverkligar vi skisserna med unik design och skapar er företagsprofil. Vi fortsätter tills du är nöjd.

Ikon för webbutveckling

Utveckling

Vi kodar hemsidan och gör den responsive, snabbladdad och google optimerad.

Allakando flyger med Sunbird

Onlineverktyg för att skapa etiketter online

Ny grafisk profil för Antonelli Lab

Eurocredit - Ny hemsida och ökad trafik

Ett återkommande samarbete med Xtenso

xtenso.se
xtenso.se

Helhetslösning till ny affärsidé

Se fler uppdrag Kolla in uppdraget

Detta ingår i hemsidans pris

Alla våra upplägg har fasta priser och är helt utan löpande kostnader. Vi tar er hela vägen från koncept till lanserad hemsida och optimering. Detta ingår i er hemsida:

Anpassad lösning

Anpassade lösningar

Vi skapar skräddarsydd design och kod vilket gör hemsidan enkel att uppdatera och administrera. När ni växer tar vi upp där vi slutade och bygger snabbt nytt.

Egen panel

Egen panel

Vi använder WordPress där ni får egen panel som gör hemsidan enkel att uppdatera. Ni kan enkelt lägga till nya sidor, ändra text och bilder.

Säker hemsida

Snabb och säker

Ni får en säker och snabb hemsida. Detta uppskattas både av besökare och Google.

Google optimerad hemsida

Google optimerad

Vi optimerar hemsidan så att den presterar bra på Google för ökad trafik. Behöver ni någon som tar ett större ansvar för er trafik från Google kan vi hjälpa er här.

Jag vill ha ett kostnadsfritt förslag på hur jag kan öka min försäljning

Prisvärda lösningar för företag

Det kan vara svårt att veta vad ett rimligt pris hemsida är. Erbjudanden kan verka snarlika men ändå skiljer priserna rejält. Vår rekommendation är att kolla på tidigare uppdrag. Fråga också vilken prisklass just de uppdragen ligger i så att ni vet om det är just det ni också får. Våra uppdrag för webbdesign ser ni ovan eller här.

Christian Sandström

Nedan ord är Christians egna och representerar den resa Wellflix och Sunbird tagit.

Jag har länge haft en dröm om en affärsidé som nu skulle ta nästa steg. Vi anlitade en varumärkesbyggare, en logotypdesigner och Sunbird för vår webbutveckling. Så här gick det.

– Då hemsidan skulle ta längst tid började vi tillsammans med Sunbird slipa på designen. Jag fick först se några tidiga idéer och gillade riktningen vi skulle ta. Jag godkände och Sunbird fortsatte jobba på samma spår. Några dagar senare ringde Nils (på Sunbird) upp och skickade över vad de gjort. När jag fick se designen blev jag helt tyst och fann mig själv att nästan fälla en tår. Min dröm som jag haft så länge var framför mig. Jag har aldrig förväntat mig att en byrå ska kunna ha den förståelsen och det engagemanget.

– Under tiden hemsidan kodades gick jag vidare och funderade på vårt namn. Även här tänkte jag att jag behövde extern input från folk i branschen. Jag gick till två olika byråer som enbart jobbade med branding. Namnen de kom upp med var inte bättre än de jag själv kommit på och tackade besviket nej och sköt upp idén om det perfekta namnet till senare. Jag valde att behålla mitt gamla namn – Fungera & Prestera.

– När jag valt att behålla namnet gick jag till logotypdesigners för att sätta logotypen. Vid detta laget var både färger och namnet bestämt. Jag fick här totalt sett ett tiotal logotyper att kolla på. Logotyperna kändes som något jag sett förut och att de var gjorda utan minsta förståelse för just vårt företag. Jag hade både kontaktat brandingbyråer och logotypdesignerns som båda jobba med detta heltid och resultatet blev bristfälligt. Vid detta laget var jag rätt nedstämd och min dröm kändes inte riktigt lika nära.

– Jag ringde upp Nils för att be om råd. Vi pratade länge och kom fram till att Sunbird skulle ta på sig att göra både företagsnamnet och logotypen. Sunbirds visade återigen prov på sin förståelse och att ha lyssnat på mig. Vårt resultat:

 

Wellflix

 

 

 

– Min insikt om Sunbird är att de verkligen förstår mig som kund och brinner för var de gör. Sunbird har inneburit en hel del för Wellflix och vi lämnar alla dagar i veckan vår rekommendation.

– Christian Sandström

Vi har jobbat med Sunbird sedan 2013 och har bara det senaste året ökar vår organiska försäljning med +247%.

Det unika med Sunbird är att vi jobbar direkt med Sunbirds VD, Nils, och inte en projektledare. Nils har ett starkt driv och kommer med egna idéer som ökar vår försäljning. Han är enormt skarp och definitivt en av de bäst vi jobbat med. Nils förstår oss och blir som en förlängd arm inom webbutveckling och sökmotoroptimering.

Vi tror på Sunbirds affärsidé. De kombinerar snygg webbdesign som säljer tillsammans med ökad trafik. Vi har fastnat för Sunbird och rekommenderar dem till alla växande företag som vill driva resultat.

– Erik Schuss