Omdömen från våra kunder.

(5/5)

Baserat på 17 omdömen från Google och hemsidan.

Har du använt våra tjänster?

Lämna ditt omdöme här!

Johanna Annerback

Annerback Advokatbyrå AB

Oerhört nöjd med den expertis och kvalitet som Sunbird levererat! Jag är supernöjd med min hemsida och servicen samt bemötandet från Sunbird har under samarbetet varit suveränt!

Google My Business
Ville Sandgrn Strada

Avfallskonsulten

Är jättenöjd med Sunbirds tjänster. Tydlig leverans och snabb återkoppling. Resultatet blev en hemsida och logo av klass! Stort tack!

Google My Business
Tomas Eriksson
Tomas Eriksson

Arbetsglädje

Sunbird är den bästa webbyrån jag jobbat med. Skönt att ha en kontakt som kan både webbdesign och sökmotoroptimering. Nils är superbra att jobba med. Som kund får jag snabba kunniga svar. Och alltid ett trevligt bemötande.

Google My Business
Mats Lindbärg

Summera Support

Vi är supernöjda med Sunbird och vår nya hemsida som vi hoppas kommer ge ökad försäljning, alltid snabb återkoppling och Nils ser till att projektet fortlöper. Kommer anlita fler gånger!

Google My Business
Brave Zone
Olivia Pernefors

Brave Zone

We have hired Sunbird and have been more than pleased with the service and result. We've been having tight deadlines but Sunbird has delivered on schedule with great outcome!

Google My Business
Jean Hadad
Jean Hadad

Laser Center

Har anlitat Sunbird under några års tid och aldrig blivit besviken. Deras samarbetsvilja och engagemang är relativt unik. De har visat genuint intresse för våra behov och levererat många gånger mer än förväntat. Att de dessutom även ställt upp med kort varsel och hjälp oss när akuta problem uppstått är ett stort plus. Sedan drygt ett halvår tillbaka har de metodiskt, tålmodigt och systematiskt hjälpt oss att återerövra våra förlorade toppositioner på Google vilket är väldigt värdefullt för oss och har varit helt fantastiskt att uppleva. Rekommenderas varmt.

Google My Business
Erik Schuss
Erik Schuss

Allakando

Har verkligen bara positivt att säga om Sunbird. Kan det där lilla extra, stenkoll på vad de sysslar med. Tar god tid på sig innan projektstart och när vi väl börjar ligger fokus på att faktiskt uppnå resultat, inte bara att få rapportera av och skicka en faktura. Har fått topp-positioner på i princip samtliga relevanta sökord med deras SEO-hjälp.

Google My Business
Maria Hedelius
Maria Hedelius

Moveup Consulting

Moveup lanserar i dagarna vår nya hemsida. Den har ett helt nytt utseende, uppdaterat innehåll, snabbare navigation och är mer kund- och kandidatanpassad. Sunbird har hjälpt oss förtydliga vårt tjänsteerbjudande och göra vår hemsida mer användarvänlig och nu är det också anpassad för dator, mobil och surfplatta. Jag rekommenderar varmt Sunbird som samarbetspartner.

Google My Business
Dominic
Dominic John Bennett

Antonelli Lab

Sunbird were able to build a stunning, fresh website for our biodiversity research group (Antonelli Lab). Our team is very large, we have people from all around the world and, as a consequence, we have a diverse set of opinions! Sunbird gave us the time to make sure we were all happy with the look and interactivity of the site. Our new site has many bespoke features (publications table, team view ...etc.) and a look that makes it really stand out compared to other research groups’. Additionally, the whole site is built on WordPress, meaning it can be easily updated and whole new pages and sections can be added – a factor that’s really important to us as our group is likely to continually evolve.

Tack så mycket Nils!

Google My Business
Kristoffer Öster
Kristoffer Öster

Stockholms rörexpress AB

Vår hemsida är avgörande för vår försäljning. Vi gjorde därför en noggrann genomsökning av marknaden och plockade hem många offerter. Många möten senare bestämde vi oss för att anlita Sunbird. Vår bedömning var att de var bäst i branschen på att skapa snygga hemsidor som säljer.

Hur gick det sen? Vår nya hemsida har presterat över våra höga förväntningar! Den är snygg samtidigt som den ger oss betydligt många fler leads än vår förra hemsida. Vi uppskattar även att det är väldigt enkelt för oss att själva redigera texter på sidan och att Sunbird levererade hemsidan på fyra veckor( ! ).

Google My Business
Titan Beslag
Felix Janson

Titan Beslag

Vi ville förbättra vår organiska ranking och gav Sunbird uppdraget. Vi är nöjda med vårt val av webbyrå. /Titan Beslag

Google My Business
Roger Bergstedt
Roger Bergstedt

Eurocredit AB

Efter snart två år tillsammans med Sunbird vill jag intyga deras kompetens och varför vi valt att fortsätta. Deras SEO tekniker och expertis är det bästa vi sett. Och vår WordPress hemsida passar vårt företag bra och säljer fler än den förra. Kombinationen funktionell hemsida med stabil trafikutveckling ger oss en stadig tillväxt som nu blivit ett fokusområde. Det bästa med Sunbird är deras effektiva fokus på resultat i kombination med deras kompetens. Vi är mycket nöjda.

Google My Business
Liberalerna
Fredrik Brange

Liberalerna Lund

Efter ett möte med Sunbird bestämde vi oss för att påbörja ett samarbete. Vi pratade lugnt och öppet om de möjligheter vi hade och vad just vårt mål var. Jag upplever nu när hemsidan är live att allt gått enligt överenskommet och att våra förväntningar överträffades. Sunbird är en pålitlig webbyrå som både lyssnar och får saker gjorda.

Google My Business
Marcio Dias
Andresa Dias

Dias Vårdsupport

Företaget gör ett bra jobb och är mycket kompetenta.

Google My Business
Maria Ljungström

Inredningsvis

BÄSTA webdesign byrån som ni kan hitta! De löste ett fel ingen annan klarade lösa på min hemsida Ni kommer aldrig att hitta bättre än Sunbird. VH Maria på Inredningsvis.se

Google My Business
Christian Sandström
Christian Sandström

Wellflix

Kan varmt rekommendera Sunbird till alla som vill utveckla sitt företag till det yttersta och bästa :) Vi är mycket nöjda!

Google My Business
Gåvobazaaren
Miriam Söderström

Gåvobazaaren

Snabba, pålitliga och skickliga. Kan varmt rekommendera Sunbird för webbsideutveckling.

Miriam Söderström
Gavobazaaren.se

Reco