Allakando flyger med Sunbird

Uppdraget

Allakando är ett snabbväxande bolag inom undervisning och onlinekurser. Vårt uppdrag har varit att öka deras trafik och optimera hemsidan för ökad säljfrekvens.

Tjänster
 • Strategi och analys
 • Webbutveckling
 • WordPress
 • SEO
 • Support och förvaltning
Resultatet

+247% kunder från organisk söktrafik

Receptet som ökade Allakandos
kunder från organisk söktrafik med +247%

Vi har kombinerat ökad relevant trafik från Google, en ny hemsida som är enkel att uppdatera och optimering av design.

Ny hemsida

 • Unik design
 • Skräddarsydd kod från Sunbird
 • Enkelt att uppdatera när Allakando växer
 • SEO optimerad från grunden

SEO

 • Analys
 • Text och innehåll
 • Säkra och långsiktiga metoder
 • Varumärkeskännedom

Ständiga förbättringar

Sunbird och Allakando har vuxit tillsammans sedan 2013.

2013
2016
2018
Jag vill ha ett kostnadsfritt förslag på hur jag kan öka min försäljning
Allakando Helhetslösning med SEO och ny hemsida.
Uppdrag: Allakando
Lundaproduktioner Uppdaterad design med verktyg för att skapa etiketter online.
Uppdrag: Lundaproduktioner
Eurocredit Helhetslösning med uppdaterad hemsida och mer trafik.
Xtenso Uppdaterad hemsida och färgsättning.
Uppdrag: Xtenso
Antonelli Moderniserad design och profil.
Uppdrag: Antonelli Lab
Wellflix Videoplattform för träning och hälsa.
Christian Sandström

Nedan ord är Christians egna och representerar den resa Wellflix och Sunbird tagit.

Jag har länge haft en dröm om en affärsidé som nu skulle ta nästa steg. Vi anlitade en varumärkesbyggare, en logotypdesigner och Sunbird för vår webbutveckling. Så här gick det.

– Då hemsidan skulle ta längst tid började vi tillsammans med Sunbird slipa på designen. Jag fick först se några tidiga idéer och gillade riktningen vi skulle ta. Jag godkände och Sunbird fortsatte jobba på samma spår. Några dagar senare ringde Nils (på Sunbird) upp och skickade över vad de gjort. När jag fick se designen blev jag helt tyst och fann mig själv att nästan fälla en tår. Min dröm som jag haft så länge var framför mig. Jag har aldrig förväntat mig att en byrå ska kunna ha den förståelsen och det engagemanget.

– Under tiden hemsidan kodades gick jag vidare och funderade på vårt namn. Även här tänkte jag att jag behövde extern input från folk i branschen. Jag gick till två olika byråer som enbart jobbade med branding. Namnen de kom upp med var inte bättre än de jag själv kommit på och tackade besviket nej och sköt upp idén om det perfekta namnet till senare. Jag valde att behålla mitt gamla namn – Fungera & Prestera.

– När jag valt att behålla namnet gick jag till logotypdesigners för att sätta logotypen. Vid detta laget var både färger och namnet bestämt. Jag fick här totalt sett ett tiotal logotyper att kolla på. Logotyperna kändes som något jag sett förut och att de var gjorda utan minsta förståelse för just vårt företag. Jag hade både kontaktat brandingbyråer och logotypdesignerns som båda jobba med detta heltid och resultatet blev bristfälligt. Vid detta laget var jag rätt nedstämd och min dröm kändes inte riktigt lika nära.

– Jag ringde upp Nils för att be om råd. Vi pratade länge och kom fram till att Sunbird skulle ta på sig att göra både företagsnamnet och logotypen. Sunbirds visade återigen prov på sin förståelse och att ha lyssnat på mig. Vårt resultat:

 

Wellflix

 

 

 

– Min insikt om Sunbird är att de verkligen förstår mig som kund och brinner för var de gör. Sunbird har inneburit en hel del för Wellflix och vi lämnar alla dagar i veckan vår rekommendation.

– Christian Sandström

Vi har jobbat med Sunbird sedan 2013 och har bara det senaste året ökar vår organiska försäljning med +247%.

Det unika med Sunbird är att vi jobbar direkt med Sunbirds VD, Nils, och inte en projektledare. Nils har ett starkt driv och kommer med egna idéer som ökar vår försäljning. Han är enormt skarp och definitivt en av de bäst vi jobbat med. Nils förstår oss och blir som en förlängd arm inom webbutveckling och sökmotoroptimering.

Vi tror på Sunbirds affärsidé. De kombinerar snygg webbdesign som säljer tillsammans med ökad trafik. Vi har fastnat för Sunbird och rekommenderar dem till alla växande företag som vill driva resultat.

– Erik Schuss