Köpa hemsida som möter besökarens behov och leder till fler affärer

Efter 8 sekunder har 60% av
potentiella kunder redan lämnat.

Vår process

Så fungerar processen när ni köper hemsida av Sunbird

Skisser

Vi skapar konkreta skisser där vi testar koncept och en konkret struktur. Vi behåller oss agila och enklar enkelt upplägg och inriktning.

Unik design

När vi landat i en skiss förverkligar webbdesignern som är expert på färg, form och skapar er identitet. Vi fortsätter tills du är nöjd.

Utveckling

När designen är perfekt kodar vi hemsidan och får den mer levande med rörliga bilder och animationer.

Köp en bekväm hemsida

När du köper hemsida av Sunbird betalar du för kvalité och hög standard. Alltid fasta priser och inga löpande kostnader. Upplev en bekväm miljö.

Enkel att underhålla

Vi använder säkra metoder och i regel behöver våra hemsidor inte support. Du får en felfri hemsida som fungerar.

Enkel att vidareutveckla

Då vi skapat både design och kod finns det inga begränsningar när du vill bygga nytt. Vi tar enkelt upp där vi slutade och bygger till om ni behöver mer.

Egen panel

Ni får egen panel anpassad för er hemsida. Vilket gör det enkelt att uppdatera bland annat text, bilder och länkar.

Jag vill ha en kostnadsfri sökordsanalys

Företag som litar på Nils
Omdömen
Omdömen

Välj rätt metod för er

Det finns flera metoder när man ska köpa hemsida. Många köper ett WordPress tema. Fördelen här är att man får mycket gratis. Nackdelen är att de hemsidorna i regel behöver mer support och förvaltning för att undvika att ligga nere då dessa innehåller betydligt fler funktioner än vad ni egentligen behöver. Vårt mest omtyckta upplägg är när vi skräddarsyr hemsidan. Dessa blir i regel enklare att uppdatera, upplevs snabbare och är enklare att bygga nytt på när ni växer. Är ni nystartade där budgeten är knaper bör ni börja med ett tema som med era bilder och texter blir över förväntan. Men när företaget växer och omsättningen tar sig investerar i en skräddarsydd hemsida. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra upplägg.