0 sekunder %
Efter 8 sekunder har 60% av
potentiella kunder redan lämnat.

Köpa hemsida som möter besökarens behov och leder till fler affärer

+247% fler kunder
  • Webbutveckling
  • Skräddarsydd design
  • Logotyp, content & tryck
  • E-butiker
  • Sökmotoroptimering (SEO)
  • Google Ads (PPC)
  • Support
+247% fler kunder
DI Digital Företagande Loopia Zave

Vår process

Så fungerar processen när ni köper hemsida av Sunbird

Enkel redigering med WordPress

Skisser

Vi skapar konkreta skisser där vi testar koncept och en konkret struktur. Vi behåller oss agila och enklar enkelt upplägg och inriktning.

Ikon för webbdesign

Unik design

När vi landat i en skiss förverkligar webbdesignern som är expert på färg, form och skapar er identitet. Vi fortsätter tills du är nöjd.

Ikon för webbutveckling

Utveckling

När designen är perfekt kodar vi hemsidan och får den mer levande med rörliga bilder och animationer.

Allakando flyger med Sunbird

Eurocredit - Ny hemsida och ökad trafik

Ett återkommande samarbete med Xtenso

xtenso.se
xtenso.se

Ny grafisk profil för Antonelli Lab

Se fler uppdrag Kontakt

Köp en bekväm hemsida

När du köper hemsida av Sunbird betalar du för kvalité och hög standard. Alltid fasta priser och inga löpande kostnader. Upplev en bekväm miljö.

Ikon för support och optimering

Enkel att underhålla

Vi använder säkra metoder och i regel behöver våra hemsidor inte support. Du får en felfri hemsida som fungerar.

Enkel att vidareutveckla

Då vi skapat både design och kod finns det inga begränsningar när du vill bygga nytt. Vi tar enkelt upp där vi slutade och bygger till om ni behöver mer.

Egen panel

Egen panel

Ni får egen panel anpassad för er hemsida. Vilket gör det enkelt att uppdatera bland annat text, bilder och länkar.

Jag vill ha ett kostnadsfritt förslag på hur jag kan öka min försäljning

Välj rätt metod för er

Det finns flera metoder när man ska köpa hemsida. Många köper ett WordPress tema. Fördelen här är att man får mycket gratis. Nackdelen är att de hemsidorna i regel behöver mer support och förvaltning för att undvika att ligga nere då dessa innehåller betydligt fler funktioner än vad ni egentligen behöver. Vårt mest omtyckta upplägg är när vi skräddarsyr hemsidan. Dessa blir i regel enklare att uppdatera, upplevs snabbare och är enklare att bygga nytt på när ni växer. Är ni nystartade där budgeten är knaper bör ni börja med ett tema som med era bilder och texter blir över förväntan. Men när företaget växer och omsättningen tar sig investerar i en skräddarsydd hemsida. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra upplägg.

Christian Sandström

Nedan ord är Christians egna och representerar den resa Wellflix och Sunbird tagit.

Jag har länge haft en dröm om en affärsidé som nu skulle ta nästa steg. Vi anlitade en varumärkesbyggare, en logotypdesigner och Sunbird för vår webbutveckling. Så här gick det.

– Då hemsidan skulle ta längst tid började vi tillsammans med Sunbird slipa på designen. Jag fick först se några tidiga idéer och gillade riktningen vi skulle ta. Jag godkände och Sunbird fortsatte jobba på samma spår. Några dagar senare ringde Nils (på Sunbird) upp och skickade över vad de gjort. När jag fick se designen blev jag helt tyst och fann mig själv att nästan fälla en tår. Min dröm som jag haft så länge var framför mig. Jag har aldrig förväntat mig att en byrå ska kunna ha den förståelsen och det engagemanget.

– Under tiden hemsidan kodades gick jag vidare och funderade på vårt namn. Även här tänkte jag att jag behövde extern input från folk i branschen. Jag gick till två olika byråer som enbart jobbade med branding. Namnen de kom upp med var inte bättre än de jag själv kommit på och tackade besviket nej och sköt upp idén om det perfekta namnet till senare. Jag valde att behålla mitt gamla namn – Fungera & Prestera.

– När jag valt att behålla namnet gick jag till logotypdesigners för att sätta logotypen. Vid detta laget var både färger och namnet bestämt. Jag fick här totalt sett ett tiotal logotyper att kolla på. Logotyperna kändes som något jag sett förut och att de var gjorda utan minsta förståelse för just vårt företag. Jag hade både kontaktat brandingbyråer och logotypdesignerns som båda jobba med detta heltid och resultatet blev bristfälligt. Vid detta laget var jag rätt nedstämd och min dröm kändes inte riktigt lika nära.

– Jag ringde upp Nils för att be om råd. Vi pratade länge och kom fram till att Sunbird skulle ta på sig att göra både företagsnamnet och logotypen. Sunbirds visade återigen prov på sin förståelse och att ha lyssnat på mig. Vårt resultat:

 

Wellflix

 

 

 

– Min insikt om Sunbird är att de verkligen förstår mig som kund och brinner för var de gör. Sunbird har inneburit en hel del för Wellflix och vi lämnar alla dagar i veckan vår rekommendation.

– Christian Sandström

Vi har jobbat med Sunbird sedan 2013 och har bara det senaste året ökar vår organiska försäljning med +247%.

Det unika med Sunbird är att vi jobbar direkt med Sunbirds VD, Nils, och inte en projektledare. Nils har ett starkt driv och kommer med egna idéer som ökar vår försäljning. Han är enormt skarp och definitivt en av de bäst vi jobbat med. Nils förstår oss och blir som en förlängd arm inom webbutveckling och sökmotoroptimering.

Vi tror på Sunbirds affärsidé. De kombinerar snygg webbdesign som säljer tillsammans med ökad trafik. Vi har fastnat för Sunbird och rekommenderar dem till alla växande företag som vill driva resultat.

– Erik Schuss