0 sekunder %
Efter 8 sekunder har 60% av
potentiella kunder redan lämnat.

Vi skapar hemsida till fast pris som möter besökarens behov och leder till fler affärer

+247% fler kunder
  • Webbutveckling
  • Skräddarsydd design
  • Logotyp, content & tryck
  • E-butiker
  • Sökmotoroptimering (SEO)
  • Google Ads (PPC)
  • Support
+247% fler kunder
DI Digital Företagande Loopia Zave

Våra steg

Du får en modern hemsida till fast pris skapad med WordPress. Våra steg:

Två varianter

Koncept

Ni får ett eller fler förslag på koncept efter era önskemål.

Ikon för webbdesign

Design

Konceptet förverkligas med webbdesign. Här har ni fritt antal korrekturvändor - vi fortsätter tills ni är nöjda.

Ikon för webbutveckling

Webbutveckling

Vi kodar all design och lanserar er nya hemsida. Allt detta till ett fast pris.

Allakando flyger med Sunbird

Eurocredit - Ny hemsida och ökad trafik

Ett återkommande samarbete med Xtenso

xtenso.se
xtenso.se

Ny grafisk profil för Antonelli Lab

Se fler uppdrag Prisförfrågan

Vad ingår i hemsidan?

Allt är några av de sakerna som ingår i er hemsida till fast pris. Kontakta oss för mer information.

Egen panel

Egen panel

Ni får en snabb och enkel panel där ni själv kan redigera bland annat texter, menyrad och bilder med ett par få klick.

Snabbladdad

Snabbladdad

Vi optimerar hemsidan och bilder så den blir snabbladdad. Detta är uppskattat av både användare och av Google.

Enkel redigering med WordPress

WordPress

Hemsidan skapas med WordPress vilket är en framtidssäker lösning. Det är den vanligaste metoden att bygga hemsidor på idag.

Google optimerad hemsida

Google optimerad

Hemsidan kommer ha Google optimerad kod för att öka er trafik när den lanseras.

Jag vill ha ett kostnadsfritt förslag på hur jag kan öka min försäljning

Hemsida till fast pris av erfaren webbyrå

Sunbird har skapat WordPress hemsidor sedan 2012. Vi har utarbetat ett populärt och säkert recept för att skapa hemsidor som ökar försäljningen. Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt förslag på uppdaterad hemsida innan ni bestämmer om ni väljer oss eller inte. Ange din mejladress eller ditt telefonnummer i formuläret ovan så börjar vi!

Christian Sandström

Nedan ord är Christians egna och representerar den resa Wellflix och Sunbird tagit.

Jag har länge haft en dröm om en affärsidé som nu skulle ta nästa steg. Vi anlitade en varumärkesbyggare, en logotypdesigner och Sunbird för vår webbutveckling. Så här gick det.

– Då hemsidan skulle ta längst tid började vi tillsammans med Sunbird slipa på designen. Jag fick först se några tidiga idéer och gillade riktningen vi skulle ta. Jag godkände och Sunbird fortsatte jobba på samma spår. Några dagar senare ringde Nils (på Sunbird) upp och skickade över vad de gjort. När jag fick se designen blev jag helt tyst och fann mig själv att nästan fälla en tår. Min dröm som jag haft så länge var framför mig. Jag har aldrig förväntat mig att en byrå ska kunna ha den förståelsen och det engagemanget.

– Under tiden hemsidan kodades gick jag vidare och funderade på vårt namn. Även här tänkte jag att jag behövde extern input från folk i branschen. Jag gick till två olika byråer som enbart jobbade med branding. Namnen de kom upp med var inte bättre än de jag själv kommit på och tackade besviket nej och sköt upp idén om det perfekta namnet till senare. Jag valde att behålla mitt gamla namn – Fungera & Prestera.

– När jag valt att behålla namnet gick jag till logotypdesigners för att sätta logotypen. Vid detta laget var både färger och namnet bestämt. Jag fick här totalt sett ett tiotal logotyper att kolla på. Logotyperna kändes som något jag sett förut och att de var gjorda utan minsta förståelse för just vårt företag. Jag hade både kontaktat brandingbyråer och logotypdesignerns som båda jobba med detta heltid och resultatet blev bristfälligt. Vid detta laget var jag rätt nedstämd och min dröm kändes inte riktigt lika nära.

– Jag ringde upp Nils för att be om råd. Vi pratade länge och kom fram till att Sunbird skulle ta på sig att göra både företagsnamnet och logotypen. Sunbirds visade återigen prov på sin förståelse och att ha lyssnat på mig. Vårt resultat:

 

Wellflix

 

 

 

– Min insikt om Sunbird är att de verkligen förstår mig som kund och brinner för var de gör. Sunbird har inneburit en hel del för Wellflix och vi lämnar alla dagar i veckan vår rekommendation.

– Christian Sandström

Vi har jobbat med Sunbird sedan 2013 och har bara det senaste året ökar vår organiska försäljning med +247%.

Det unika med Sunbird är att vi jobbar direkt med Sunbirds VD, Nils, och inte en projektledare. Nils har ett starkt driv och kommer med egna idéer som ökar vår försäljning. Han är enormt skarp och definitivt en av de bäst vi jobbat med. Nils förstår oss och blir som en förlängd arm inom webbutveckling och sökmotoroptimering.

Vi tror på Sunbirds affärsidé. De kombinerar snygg webbdesign som säljer tillsammans med ökad trafik. Vi har fastnat för Sunbird och rekommenderar dem till alla växande företag som vill driva resultat.

– Erik Schuss